Locatie Makkinga

Aan de Oosterhuisweg in Makkinga heeft De Kinderkei 1 verticale groep. Deze groep, De Dino’s, bestaat uit kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

We zitten in onze eigen ruimte. Dit is een grote, open, lichte ruimte die in verbinding staat met de school en we maken gebruik van het grote speellokaal van OBS De Stelling.

In de groep hebben wij een grote variatie aan materialen, die zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen die hier naar De Kinderkei gaan.

De Dino’s kunnen zich helemaal uitleven met allerlei activiteiten: voetballen op een groot veld, gewoon lekker buiten spelen als het mooi weer is, of een hut bouwen. Binnen is het bewegingslokaal een mooie ruimte om te spelen als het weer niet zo mooi is. Toneelstukjes spelen is ook erg goed voor de ontwikkeling van kinderen. Dat doen we dan ook graag!

Wij bieden de kinderen een vaste structuur met de nodige afwisseling. Thema’s die goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen, maakt het voor hen interssant en uitdagend.

Ook gaan we zo nu en dan naar ons eigen, overdekte speelparadijs: de Kinderkei-Jungle.

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: vanaf 7:00 uur
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Voordelen van opvang in Makkinga

  • Uw kind kent de andere kinderen van de opvang al van school.
  • Door de opvang binnen school is de omgeving erg vertrouwd.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

  • null

    De Dino's

    De Dino’s is een groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.