Locatie Keiweg

Kinderopvang De Kinderkei werkt aan de Keiweg met horizontale groepen. Ook kunnen wij de kinderen in horizontale groepen meer leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden en zo ontstaat er  bij de peutergroep een 3 + groep. Hier besteden wij extra aandacht aan voorschoolse activiteiten, dit om te voorkomen dat uw kind zich in het laatste jaar gaat vervelen.

Net als bij de basisscholen in Weststellingwerf wordt er bij De Kinderkei gewerkt met Pit! “Programma Individuele Talentontwikkeling”. Op een speelse en leuke manier wordt er gewerkt met thema’s, om zo de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Zo creëren we een doorgaande lijn met het basisonderwijs.

Belangrijk is ook ons ruime en uitdagend buitenterrein, dat volop mogelijkheden biedt om lekker buiten te spelen. Uit ervaring weten wij dat buitenspelen erg belangrijk is voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Buitenspelen is ontspannend, kinderen kunnen alles van die dag even loslaten, lekker experimenteren en bewegen. Zodra het weer het eventjes toelaat zult u ons dan ook buiten kunnen vinden.

Natuurlijk gaan we ook met enige regelmaat naar onze eigen Kinderkei-Jungle!

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: vanaf 7:00 uur
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Voordelen van opvang aan de Keiweg

 • Kleinschalige groepen, met veel tijd voor persoonlijke aandacht.
 • Kinderen kunnen van 0 tot 8 op dezelfde locatie opvang krijgen, daarna kunnen ze naar Young Skool
 • Heerlijk spelen in onze binnenspeeltuin: de Kinderkei-Jungle.
 • Horizontale groepen die leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

 • null

  De Guppies

  De Guppies is een babygroep van 0 jaar t/m 1 jaar en 3 maanden, deze groep bestaat uit maximaal 10 kinderen, en afhankelijk van de bezetting zal deze groep begeleid worden door 1, 2 of 3 professionele leidsters.

 • null

  De Beren

  De Beren is een dreumesgroep van ongeveer 1 jaar en 4 maanden t/m 2 jaar en 3 maanden, deze groep bestaat uit maximaal 12 kinderen en wordt begeleid door 1 of 2 professionele leidsters.

 • null

  De Kikkers en Tijgers

  De Kikkers en Tijgers is een gecombineerde peutergroep in de leeftijd van 2 jaar en 4 maanden t/m 3 jaar en 3 maanden. Deze groep bestaan uit maximaal 16 kinderen en hebben elk 2 professionele leidster. De groepen delen een ruimte met elkaar.

 • null

  De Draken

  De Draken is een peuter-/kleutergroep van 3 jaar en 4 maanden tot ongeveer 4 jaar en 3 maanden. Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen die wordt begeleid door 2 professionele begeleidster.

 • null

  De Slingerapen

  De Slingerapen is een buitenschoolse opvang groep van ongeveer 4 jaar tot 5,5 jaar. Deze groep bestaat uit maximaal 20 kinderen en wordt afhankelijk van de bezetting door 1 of 2 professionele leidsters begeleid.

 • null

  De Krokodillen

  De Krokodillen is een buitenschoolse opvang groep van 5,5 tot 6,5 jaar. Deze groep bestaat uit maximaal 20 kinderen en wordt afhankelijk van de bezetting door 1 of 2 professionele leidsters begeleid.