KDV, BSO en Peuteropvang

In ons gebouw aan de Willem Lodewijkstraat bieden wij alle vormen van opvang. Bij KDV Old Skool kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. BSO Young Skool is voor kinderen van 8 tot 9,5 jaar die nog net wat te jong zijn voor Old Skool. Als ze eenmaal 9,5 jaar zijn dan kunnen ze naar BSO Old Skool, want dat is voor de wat oudere jeugd van 9,5 jaar tot einde basisschool-leeftijd. Die kinderen komen ook zelfstandig naar de buitenschoolse opvang.

Op de peuteropvang kan uw peuter zich op zijn eigen manier ontwikkelen, spelen en ontdekken. We doen met de peuters allerlei spelactiviteiten en ze gaan ook naar buiten om ‘de wereld te ontdekken’. Onze pedagogische medewerkers volgen en begeleiden de ontwikkeling van uw kind. Zij organiseren activiteiten en uitstapjes die passen bij wisselende thema’s met nieuwe woorden en begrippen.

KDV Old Skool
KDV Old Skool is de kinderopvanggroep aan de Willem Lodewijkstraat voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We maken het de kinderen helemaal naar de zin door allerlei activiteiten te doen die goed zijn voor hun ontwikkeling zoals veel buitenspelen bijvoorbeeld in de zandbak, wandelen en ze voor te lezen. Ze kunnen zich ook binnen uitleven, in de uitdagende speelhoeken.

Tijdens het buitenspelen ontdekken ze bovendien wat er allemaal kan groeien en komen ze in contact met de natuur. Zodra het weer het toelaat zult u ons dan ook buiten kunnen vinden. Daar kunnen de kinderen op het gezellige pleintje spelen en op het gras, met de glijbaan of met de zand/watertafel. Als het mooi weer is kunnen we ook lekker buiten picknicken. De kippen en de geitjes van de buren horen we ook. Dat maakt het extra gezellig!

Natuurlijk gaan we ook zo nu en dan naar ons geweldige, overdekte speelparadijs: de Kinderkei Jungle.

BSO Young Skool
BSO Young Skool is voor kinderen die later naar Old Skool kunnen. We zorgen er voor dat de buitenschoolse opvang leuk en gezellig is door samen te koken, knutselen en spelletjes te doen. Ook hutten bouwen en lekker voetballen. Het kan allemaal bij Young Skool, net als gewoon gezellig samen zijn of lekker rustig een boek lezen.

BSO Old Skool
De kinderen van BSO Old Skool komen zelfstandig vanuit school naar Old Skool. Voor hen hebben we natuurlijk activiteiten die passen bij hun leeftijd, zoals biljarten, zelf muziek maken of koken. Natuurlijk kunnen ze ook heerlijk buiten spelen. Binnen hebben we een speciale lees- en spelletjeshoek, maar gewoon lekker gezellig met z’n allen chillen kan natuurlijk ook! Vooral voor kinderen die een continurooster hebben is Old Skool een ideale oplossing.

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: vanaf 7:00 uur (eventueel mogelijk vanaf 6:45 uur)
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

 • null

  Peuteropvang Old Skool

  Op deze locatie is er ruimte voor een groep van 16 peuters. Dit is in combinatie met groepen van het kinderdagverblijf, waarmee ook de ruimte wordt gedeeld. Wij werken aan de hand van het kind-leidsterratio.

 • null

  KDV Old Skool

  Kinderdagverblijf Old Skool is een groep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. Wij werken aan de hand van het kind-leidsterratio.

 • null

  BSO Young Skool

  BSO Young Skool is een buitenschoolse opvang groep van 8 jaar tot 9,5 jaar.

 • null

  BSO Old Skool

  BSO Old Skool biedt plek voor maximaal 30 kinderen van 9 jaar tot het einde van de basisschool. Anders dan op andere BSO locaties, waar per 10 kinderen 1 leidster op de groep moet staan, geldt bij kinderen vanaf 8 jaar dat er op een groep van maximaal 30 kinderen 2 professionele leidsters en een volwassene moeten zijn.