Heerenveenseweg

Op de locatie aan de Heerenveenseweg biedt de Kinderkei ruimte aan twee verticale groepen van maximaal zestien kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar.

Net als bij de basisscholen in Weststellingwerf wordt er bij De Kinderkei gewerkt met Pit! “Programma Individuele Talentontwikkeling”. Op een speelse en leuke manier wordt er gewerkt met thema’s, om zo de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Zo creëren we een doorgaande lijn met het basisonderwijs.

De Rupsjes (0 tot 2 jaar) en Vlinders (2 tot 4 jaar) bij de Heerenveenseweg fladderen graag naar buiten. Daarom proberen we iedere dag een stukje wandelen, afhankelijk van het weer uiteraard. Ook picknicken vinden ze leuk en spannend, net als spelen op ons eigen plein.

Wij bieden een grote variatie aan materialen, die zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase van de kinderen die in die groep zitten. Er is een vaste structuur met de nodige afwisseling. Wij werken vanuit thema’s die goed aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Natuurlijk gaan we ook zo nu en dan naar ons geweldige, overdekte speelparadijs: de Kinderkei-Jungle.

 

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: mogelijk vanaf 06.30, 06.45 en 07.00 uur.
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Voordelen van opvang aan de Heerenveenseweg.

 • De kinderen hebben een kleinschalige opvang.
 • Twee verticale groepen met kinderen van 0 tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar.
 • Er is flexibele invulling van de dagdelen mogelijk.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

 • null

  De Rupsjes

  De rupsjes is een baby- en dreumesgroep in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. Wij werken aan de hand van het kind-leidsterratio.

 • null

  De Vlinders

  De Vlinders is een peutergroep in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. Wij werken aan de hand van het kind-leidsterratio.