Locatie Noordwolde

In het oude bankgebouw aan de Hoofdstraat West in Noordwolde biedt De Kinderkei kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan in diverse leeftijdsgroepen.
De opvang in Noordwolde bestaat uit 2 verticale groepen. Er is dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast bieden wij ook peuteropvang aan.

De kinderen tussen de 4 en 12 jaar gaan naar de buitenschoolse opvang. We halen kinderen op van verschillende basisscholen in de buurt.

De ruimtes zien er geweldig uit, geheel passend in de stijl van het oude bankgebouw. Het is ingericht voor de leeftijd van de kinderen en zijn voorzien van de nieuwste snufjes.

Opvang in eigen dorp is praktisch en lekker dichtbij, een groot voordeel voor de jongere kinderen is dat ze hun leeftijdgenootjes uit het dorp leren kennen die ze vaak later op scholen weer ontmoeten.
Wat wij de kinderen willen bieden is een tweede thuis. Er is ruimte om tot rust te komen met een kop thee maar ook om te knutselen, actief bezig te zijn binnen en/of buiten.

Uit ervaring weten wij dat buitenspelen erg belangrijk is voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Buitenspelen is ontspannend, kinderen kunnen alles van die dag even loslaten, lekker experimenteren en bewegen. Zodra het weer het eventjes toelaat zult u ons dan ook buiten kunnen vinden.

Ook biedt de groene omgeving rondom Noordwolde mogelijkheden genoeg om leuke uitstapjes te maken: wandelen met onze eigen bolderkar, het bos in en leren wat daar allemaal groeit, of gewoon heerlijk buiten spelen op onze ruime buitenterrein, lekker racen met onze eigen skelters of eieren rapen van onze kippen.

Ook gaan we zo nu en dan naar ons eigen, overdekte speelparadijs: de Kinderkei-Jungle.

 

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: vanaf 7:00 uur
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Voordelen van opvang in Noordwolde

 • De jonge kinderen maken alvast kennis met kinderen uit het dorp en zullen ze vaak later ook op school ook gaan ontmoeten. Ze hebben dan als 4-jarige op school meteen al vriendjes en de school is dan bovendien al meer vertrouwd.
 • De kinderen kunnen eerder zelfstandig van school naar de BSO of naar huis lopen of
 • u heeft minder reistijd om de kinderen op te halen of weg te brengen.
 • Er zijn geen extra vervoerskosten wanneer kinderen van school in Noordwolde, Noordwolde-Zuid of Oosterstreek moeten worden gehaald.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

 • null

  Kinder- en peuteropvang Lucky Luke

  Lucky Luke is een opvanggroep voor kinderen in de leeftijd tot 4 jaar.

 • null

  Buitenschoolse opvang Daltons

  Daltons is een groep voor buitenschoolse opvang, geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.