Locatie Haulerweg

Aan de Haulerweg is er plek voor één opvanggroep; de Panters. Deze locatie ligt op korte afstand van de vestiging aan de Keiweg.

Net als bij de basisscholen in Weststellingwerf wordt er bij De Kinderkei gewerkt met Pit! “Programma Individuele Talentontwikkeling”. Op een speelse en leuke manier wordt er gewerkt met thema’s, om zo de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

De Panters zijn al wat ouderen kinderen. In het kinderkookcafé wordt veel gekookt en er worden ook lekkere dingen gebakken. Ook kunnen ze hun energie kwijt met muziek maken en dansen of heerlijk buiten spelen en voetballen. Wie op een andere manier creatief is kan ook heerlijk binnen knutselen of bouwen met allerlei materialen.

In de Kinderkei-Jungle, ons eigen overdekte speelparadijs van 200 m2, kunnen de kinderen zich lekker uitleven op het drie verdiepingen hoge klimtoestel met hoge en lage hindenrissen, touwbruggen, een groot springkussen, een glijbaan en een ballen bad. De Kinderkei-Jungle is zowel geschikt voor de grotere kinderen als voor de kleintjes. Ze hoeven zich daar dus ook geen moment te vervelen.

Algemene openingstijden opvang:
Regulier: van 7:30 tot 18:00 uur
Vervroegd: vanaf 7:00 uur
Verlengd: tot 18:30 uur

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Indien gewenst kijken we graag samen met u naar maatwerkoplossingen.

Voordelen van opvang aan de Haulerweg

  • Kleinschalige groepen, tijd voor persoonlijke aandacht.
  • Kinderen kunnen van 0 tot 12 op dezelfde locatie opvang krijgen
  • Kinderen kunnen heerlijk spelen in onze binnenspeeltuin; De Jungle.
  • Horizontale groepen die leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden.

Hier zijn de volgende groepen aanwezig

  • null

    De Panters

    De Panters is een buitenschoolse opvang groep van 6,5 tot 8 jaar. Deze groep bestaat uit maximaal 15 kinderen en wordt afhankelijk van de bezetting geleid door 1 of 2 professionele leidsters.